.UA ccTLD
.UA - наш дiм. Зробимо його кращим!
Ваша IP-адреса: 18.118.120.109
 
 Інформація щодо nic-handle
 -UANIC
 Інформація щодо epp-contact
 Транслітерація
 Публічні домени

Міжнародне співробітництво




"Хостмайстер" залучає громадські організації до спільного облаштування домену .UA

Компанія "Хостмайстер" 21 травня у с.Світязь (Шацький район Волинської) області) провела робочу зустріч із членами правління "Асоціації учасників ринку Інтернет України" (АУРІУ). У ній також взяли участь адміністратори публічних географічних доменів України. Учасники зустрічі обговорили проблеми та перспективи розвитку українського домену. За підсумками зустрічі було вирішено спільно підготувати низку документів, які визначили б стратегію розвитку системи доменних імен в Україні з урахуванням думки всіх зацікавлених сторін. Проекти зазначених документів будуть винесені на розгляд учасників АУРІУ на найближчому з'їзді асоціації.

Крім того, 27 травня "Хостмайстер" спільно з Інтернет-асоціацією України (ІнАУ) у Судаку (Автономна республіка Крим) організує круглий стіл, присвячений перспективам розвитку українського адресного простору в мережі Інтернет.

ТОВ "Хостмайстер" є спеціалізованим підприємством та веде діяльність єдиного виду - надання послуг з адміністрування та супутнього технічного супроводу домену .UA та публічних доменів у нім.

Створена у 2000 році Асоціація учасників ринку Інтернет України (АУРІУ) є профільним об'єднанням компаній, що ведуть діяльність, пов'язану з Інтернет. Асоціація об'єднує підприємства із різних регіонів України. АУРІУ є одним із учасників Координаційної ради "Української мережевого інформаційного центру", представляючи в ньому інтереси Інтернет-громадськості.

23.05.2011